Elmia verktygsmaskiner 15-18 maj

15-18 maj är det dags för Elmia Verktygsmaskiner här i Jönköping. Vi visar hur Ni kan spara pengar på att rena Er processvätska samt allt inom renhet och tvätt. Världens snabbaste tvätt live. Det är en komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Mässan arrangeras i en egen hall, i direkt anslutning till mässorna Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Automation, Elmia Polymer, Elmia 3D och Elmia Plåt. Det är med andra ord väl värt ett besök, och har ni inte planerat in det än är det hög tid att skriva in i kalendern.

 

Euromaskin visar tillsammans med Stenbergs upp produkter och maskiner under vårt tema PASSION FÖR PRODUKTION. Det är passionen att kunna leverera nya produktionslösningar och att alltid se till våra kunders bästa som driver oss. Vi ser samma passion hos våra kunder och är helt enkelt stolta över det vi arbetar med.

Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter!

I montern visar vi produkter och maskiner tillsammans med representanter från:

MKR Indunstare för att rena allt spillvatten och skärvätska
Aquila Triventek Kolsyreisblästring och tillverkning torris
HEMO Lösningsmedelstvätt
Everest Ultrasonic Ultraljudstvättar och spoltvättar
GH Induktion Induktionshärdning
Mecanolav visar världens snabbaste tvätt med renhetskrav och torrrt
SEMA Maschinenbau Gradmaskiner,ändbearbetning,rundtaktmaskiner
SHW Werkzeugmaschinen Bäddfräsar

Mer information om Elmia Verktygsmaskiner 2018

Här kan du få gratis entrébiljett.

Passion för produktion - Efterfest

Välkommen på fest efter mässan onsdagen den 16 maj eller torsdagen den 17 maj. Vi bjuder på mat, dryck och lite skön musik. Perfekt avkoppling efter en dag på mässan med andra ord.

Tina Thörner är kvällens föreläsare och hon kommer berätta om sin passion för motorsport. På plats finns också vår DJ som med sin passion för musik kommer få dig att må bra.

Hjärtligt välkommen!

Anmälan och mer information