EuroMaskin söker Teknisk säljare

luke-southern-ftQrm7D1Rw0-unsplash.jpg


Rollen

Som Teknisk säljare på Euromaskin kommer din huvudsakliga inriktning att vara på Tvätt- och gradlösningar för industriellt bruk, och du kommer att arbeta med produkter från marknadsledande leverantörer i Europa. Du förväntas spendera större delen av din tid ute på fältet där du ansvarar för att identifiera affärsmöjligheter hos såväl befintliga som nya kunder och vidareutveckla relationerna till lönsamma affärer för båda parter. Det innebär bland annat ansvar för prisförhandlingar, utveckling av affären och att vara den som är uppdaterad på kundens krav och förväntningar. Du arbetar proaktivt med kundanpassade lösningar och ansvarar i vissa fall också för projektledning – allt från kundförfrågan, offerter och riskanalyser till färdig leverans.

Varje affär är en viktig investering för kunden och för att kunden ska bli nöjd driver du affären som rådgivande specialist inom ditt område.

I arbetet ingår mycket kundkontakter och ett antal resdagar per år. Vi uppskattar att tjänsten medför ca 35 övernattningar/år i Sverige men även utomlands där du kommer delta på ett antal mässor och besöka våra leverantörer. Det innebär att du behärskar engelska i tal- och skrift.

Du kommer i första hand att bearbeta våra kunder i Region Väst-mittväst. Det innebär ett distrikt som sträcker sig längst västkusten från södra Sverige upp till Mälardalen samt delar av Norrland. Du utgår från hemmet men förväntas besöka vårt huvudkontor i Jönköping med jämna mellanrum.

Erfarenhet

Vi söker dig med teknisk förståelse och gärna en relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi ser att du har en liknande roll idag och/eller att du har några års erfarenhet av försäljning. Du är en affärsdriven relationsskapare som också har den uthållighet som krävs då säljprocessen kan vara relativt lång. Avgörande för att du ska lyckas är dock ditt driv och resultatfokus samt din personlighet och inställning.

Vårt erbjudande

Som Säljare på Euromaskin får du arbeta med premiumprodukter och din vardag präglas av frihet under ansvar. Du får en viktig roll i ett väl sammansvetsat team med väldigt drivna och kunniga medarbetare. Vi erbjuder dessutom bra villkor där du har stora möjligheter att själv påverka din situation och inkomst. Sist men inte minst tycker vi att det är det helt enkelt är viktigt att vi har kul på jobbet.
Du kan läsa mer om tjänsten och skicka in en ansökan via länken: www.skirhammar.se

Sista ansökan 2023-12-24

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och rekommenderar därför att du  ansöker så snabbt som möjligt då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök här!

Ansvarig rekryterare: Joakim Skirhammar
joakim@skirhammar.se

Kontaktperson på EuroMaskin: Alfred Segerfridh
070 9167 616
Alfred.segerfridh@stenbergs.se

I denna process samarbetar EuroMaskin med Skihammar Rekrytering & Interim.