Köpinformation

 

I samband med beställning registrerar EuroMaskin dina uppgifter i ett kundregister. EuroMaskin kommer inte att lämna ut några uppgifter  till andra företag.

Betalsätt

Betalning med kort
EuroMaskin följer distansköplagen och vid genomförandet av kortbetalning  registreras köpesumman på ditt kort/bankkonto. EuroMaskin belastar ditt kort i samband med att varan levereras. Vi har säkra betallösningar och uppfyller kraven för  PCI DSS för kortbetalning och vi lagrar inga kortuppgifter.

Faktura
Betalningsvillkor 30 dagar .Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta med tillägg av 24% (Vi gör kreditprövning)

Fraktvillkor
Fraktfritt för lagermaskiner inom Sverige

Leverans
Leverans sker inom 1-3 veckor. 

Transportskador
Om varan har transportskadats skall du anmäla detta direkt till chauffören eller senast efter 5 dagar till fraktbolaget som gör en skadeanmälan. EuroMaskin står för fraktkostnaden för ersättningsvaran. Vid felleverans står EuroMaskin för eventuell extra fraktkostnad.

Garanti
Vi lämnar 1 års garanti vid fabrikations eller materialfel. Spara alltid din faktura som gäller som garantisedel. Varan skall inte ha utsatts för vanvård eller onormal användning. Garantin omfattar inte slitdelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om olyckshändelse skett. EuroMaskin förbehåller sig rätten att reparera varan eller byta ut den.

Reklamation

Vid en eventuell tvist följer vi ARN`s rekommendationer. Enligt konsumentköplagen har du 3 år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. Du måste lämna ett meddelande  om felet inom skälig tid efter det att du har upptäckt det.

När garantitiden har gått ut är det köparen som skall bevisa att felet fanns från början.

Med reservation för prisförändringar, slutförsäljning och felpublicering.